Διαμονή

Τα καταλύματα του Menalon Trail έχουν πολλά χρόνια ιστορίας στη φιλοξενία και τον τουρισμό. Η περιοχή είναι οργανωμένη με ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν.

Καφέ – Εστιατόρια

Ένα μικρό καφέ ή μια παραδοσιακή πέτρινη ταβέρνα είναι έτοιμα να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να αναζωογονήσουν το σώμα σας με φρέσκα και φυσικά προϊόντα που θα σας γεμίσουν ενέργεια.

Καταστήματα

Κάθε χωριό διαθέτει ποικιλία γεύσεων και συνταγών για να μοιραστεί μαζί σας…παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, τυριά, φρέσκα και αποξυραμένα φρούτα και πολλά άλλα προϊόντα που παράγει η Αρκαδική Γη.

Δραστηριότητες

Τα χωριά του Menalon Trail είναι γεμάτα από φυσικές εκπλήξεις και μέρη για επίσκεψη ενώ βρίσκεστε εδώ. Νιώστε τη φύση και βρείτε τις καλύτερες στιγμές μαζί σας… γίνετε μέρος της ευλογημένης γης της Αρκαδίας… γίνετε μέρος του Menalon Trail.

Ταξί – Μεταφορές

Για να μας επισκεφθείτε ή να μετακινηθείτε στην Αρκαδία, υπάρχουν πολλοί τρόποι μεταφοράς. Τοπικοί ιδιοκτήτες ταξί, εταιρείες μεταφοράς και καλά συντηρημένα οχήματα. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Προσφορές

Εδώ, θα βρείτε ειδικές προσφορές και οργανωμένα πακέτα, από υψηλής ποιότητας συνεργάτες, με πλήρη ασφάλεια για το τι προσφέρουμε και τι μπορείτε να κάνετε κράτηση για την επόμενη περιπέτειά σας στην Αρκαδία.