Δωρεές – Πληρωμές – Αποστολές – Επιστροφές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.eshop.menalontrail.eu

Ασφάλεια Συναλλαγών 

H ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ μέσω της ιστοσελίδας της www.eshop.menalontrail.eu έχει φροντίσει ώστε να είναι απόλυτα ασφαλείς όλες οι συναλλαγές σας στην ιστοσελίδα της.
Επίσης, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μένουν ασφαλή τα προσωπικά δεδομένα που προσκομίζετε μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου.
Συνεπώς, κάθε συναλλαγή, προσωπικό στοιχείο ή πληροφορία που μπορεί να αφορά τους χρήστες, παραμένει απολύτως ασφαλές και απόρρητο. Η σύνδεση μεταξύ εσάς και του συστήματος πληρωμών του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ πραγματοποιείται μέσω της τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer), η οποία ακολουθεί ένα ισχυρό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης για τα δεδομένα και για τις καθαυτού πληρωμές με ειδική σύνδεση με το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Τρόποι Δωρεάς

 • Μέσω Internet και με αποστολή τυχόν δώρου σας στο χώρο σας.
 • Μέσω Internet και με παραλαβή τυχόν δώρου σας από το κατάστημα «Από Χώραν Στεμνίτσα» στην κεντρική Πλατεία της Στεμνίτσας.

Διαδικασία Δωρεάς

 1. Επιλέγετε το είδος δωρεάς που θέλετε και κάνετε «κλικ» στο σχετικό εικονίδιο «ΔΩΡΕΑ». Έτσι το προσθέτετε στο καλάθι σας.
 2. Κατά τη διαδικασία της δωρεάς υπάρχουν αναλυτικά τα βήματα για την ολοκλήρωση της δωρεάς σας.
 3. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δωρεάς σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email (στο email που μας έχετε υποδείξει) για να επιβεβαιώσουμε την δωρεά σας.
 4. Η κάθε δωρεά εξυπηρετείται και το τυχόν δώρο αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε υποδείξει κατά την διάρκεια της διαδικασίας της δωρεάς.
 5. Η αποστολή του δώρου γίνεται εντός 7 (επτά) εργασίμων ημερών.
  Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής του δώρου σας από το κατάστημά «Από Χώραν Στεμνίτσα» στην κεντρική Πλατεία της Στεμνίτσας (Αν επιλεχθεί φυσικά ο συγκεκριμένος τρόπος κατά την διαδικασία της δωρεάς).

Τρόποι Πληρωμής

 • Χρεωστική / Πιστωτική / Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της δωρεάς σας και τυχόν λοιπές χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή και προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης τράπεζας, που αποδέχεται προς συναλλαγή η ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (VISA, MASTERCARD). Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της δωρεάς εκ μέρους της ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. H χρέωση μπορεί να γίνει ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές. Στην περίπτωση αυτή θα προηγηθεί ενημέρωση σας μέσω email.
Εσείς είστε ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της κάρτας και η ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

 • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της δωρεάς σας και τυχόν λοιπές χρεώσεις και επιβαρύνσεις με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων στον παρακάτω
Τραπεζικό Λογαριασμό της ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ: Τράπεζα Πειραιώς: Αριθμός Λογαριασμού: 6558142936952 | IBAN: GR0701715580006558142936952
Κατά την κατάθεση ή την μεταφορά χρημάτων θα πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το τίμημα της δωρεάς σας και τυχόν λοιπές χρεώσεις και επιβαρύνσεις, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης τον όρο «ΔΩΡΕΑ» και τον Αριθμό Ηλεκτρονικής δωρεάς. Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός 3 (τριών) εργασίμων ημερών από την κατάθεση σας και μετά ξεκινάει και επίσημα και η καταγραφή του χρόνου ολοκλήρωσης της δωρεάς σας και της αποστολής του δώρου σας. Εσείς είστε ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Τρόποι Παραλαβής

 1. Αποστολή σε όλο τον κόσμο με μέσα που θα επιλέξει η ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΝ.Σ.ΕΠ.
 2. Από το κατάστημα «Από Χώραν Στεμνίτσα» στην κεντρική Πλατεία της Στεμνίτσας (Αν έχει επιλεχθεί φυσικά ο συγκεκριμένος τρόπος κατά την διαδικασία της δωρεάς).

Τρόποι Αποστολής

Με τα μέσα που έχει επιλέξει η ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΝ.Σ.ΕΠ.
Σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής στην πόλη / περιοχή / χώρα σας, θα ενημερωθείτε αντίστοιχα.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται και αναλύονται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δωρεάς πριν την πληρωμή αυτής

Επιστροφές

Επιστροφές των δώρων γίνονται δεκτές μόνο αν πρόκειται για κάτι το οποίο έφτασε σε εσάς ελαττωματικό, λάθος προϊόν ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία που έχει να κάνει με την κακή ποιότητα των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει. Επιστροφές των δώρων γίνονται δεκτές επίσης αφού πρώτα έχει προηγηθεί κάποια σχετική ενημέρωση μας, αποδοχή μας της επιστροφής, αντικατάστασης, αλλαγής ή και ακύρωσης της δωρεάς σας. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους τρόπους αποστολής, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό δεν θα αυξάνει το χρόνο ή το κόστος παράδοσης των αιτημάτων σας.