Τιμητική βράβευση  από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα   Friedrich Naumann για την Ελευθερία.
“Menalon Trail – Ένα καινοτόμο, επιτυχημένο και πολλά υποσχόμενο εγχείρημα”

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο “NOEL” στο κέντρο της  Αθήνας, πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, στο πλαίσιο Προγράμματος  “Innovate Greece”, το οποίο   προβάλλει την επιχειρηματικότητα της Ελλάδας τόσο εσωτερικά στην χώρα όσο και στο εξωτερικό .

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ίδρυμα   Friedrich Naumann για την Ελευθερία, το οποίο εδρεύει στις Βρυξέλες και υλοποιεί ποικίλες δράσεις για την προώθηση της επιχειρηματικότητας ως αξία, που μπορεί να προωθήσει την οικονομία και τη δημιουργικότητα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων:

  •  οι δράσεις του Ιδρύματος Friedrich Naumann
  • τα αποτελέσματα της 4ης Ακαδημίας και Συμποσίου Επιχειρηματικότητας που υλοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Ξυλόκαστρο και διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία (FNF), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μηχατρονικής, Εκπαίδευσης, Διδασκαλίας και Ανάπτυξης (ΙΜΕΔΑ) και την υπoστήριξη του Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ), του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης και των Young Liberals και
  •  επιτυχημένα projects νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν 3  σημαντικοί οργανισμοί για τις  καινοτόμες προσεγγίσεις τους και την προσφορά τους στην ελληνική οικονομία:

  • Στον Τομέα: “A STRATEGY FOR INNOVATION / ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ”, τιμήθηκε η Εταιρεία AEGEAN AIRLINES. (https://en.aegeanair.com).
  • Στον τομέα “ INNOVATIVE CORPORATE RESPONSIBILITY/ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ “, τιμήθηκε  η εταιρεία  IMERYS (https://www.imerys.com).
  • Στον τομέα: “NATURE INNOVATES, HUMAN EXPLORES /Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ”, τιμήθηκε ο εμπνευστής του Menalon Trail και Πρόεδρος της ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΚΟΙΝΣΕΠ, κ. Ιωάννης Λαγός (https://menalontrail.eu).

Ο κ. Λαγός κλήθηκε να παρουσιάσει στο κοινό το project Menalon Trail, ξεκινώντας από την ιδέα, περνώντας στην εφαρμογή,περιγράφοντας τις προκλήσεις και τους τρόπους αντιμετώπισης, καταλήγοντας στο τέλος, στα οφέλη που προκύπτουν για την κοινότητα, από την υλοποίηση αυτού του καινοτόμου και ιδιαίτερα επιτυχημένου εγχειρήματος.

One Comment
  1. israel night club - נערות ליווי בבת ים vip 24 Νοεμβρίου, 2022 at 3:01 μμ

    You should take part in a contest for one of the finest blogs on the web. I most certainly will highly recommend this website!

Leave A Comment